Buitenschoolse- en logeeropvang (SWZ)


SWZ biedt binnen Atlent buitenschoolse opvang. Daarnaast kan tijdens iedere vakantieperiode een aantal dagen of weken overdag gebruik worden gemaakt van vakantieopvang. Dit vindt plaats in een gezellig ingerichte ruimte op Atlent waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van andere faciliteiten binnen Atlent. Er worden leuke, afwisselende, activiteiten aangeboden. Ook is er één weekend per maand (vrijdagavond t/m zondagmiddag) de mogelijkheid voor logeeropvang of dagopvang. De logeeropvang vindt plaats in het logeerhuis Son. Voor jongeren van de VSO afdeling wordt regelmatig een jongerenactiviteit georganiseerd in de vakanties of in een weekend. De gekozen locatie is afhankelijk van de activiteit.

Klik hier voor de algemene folder, hier voor informatie omtrent de Logeeropvang en hier voor informatie omtrent de Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling van SWZ.

Contactgegevens
Tel.: 0499-471241
Zaterdagopvang ( locatie Atlent).
Weekendopvang overdag en Logeeropvang (locatie AC Vught of logeerhuis Son).
Vakantiedagopvang (Locatie Atlent).
Jongerenactiviteiten ( wisselende locatie)
Nieuwstraat 70, 5691 AG Son.
Cliëntbureau voor Informatie en intakegesprekken: 0499-471241 of kijkafspraak maken: 06-57886647 (maandag, woensdag, donderdag).
E: info@swzzorg.nl
W: www.swzzorg.nl.

Nieuws 2

Kalender 2