Leuke huisgenoot gezocht!

Woongewoon1

Zomer 2020 zullen 7 jongvolwassenen hun intrek nemen in hun nieuwe thuis aan de Baroniestraat 24 in Boxtel. De voormalige pastorie van de Heilig Hartkerk is verbouwd tot een moderne, gezellige en veilige woonomgeving met 7 appartementen en een gedeelde woonkamer, keuken en grote tuin.

Rubina (22), Kimi (18), Ries (22), Timo (22), Sander (24) en Nando (25) verheugen zich enorm op het zelfstandig wonen, ondersteund door begeleiding waar nodig. Ze zijn nu nog op zoek naar één huisgenoot, bij voorkeur iemand in de leeftijd van 18-30 jaar (PGB ZZP VG4 of vergelijkbaar). Overdag zullen de bewoners aan het werk zijn bij de dagbesteding, en ’s avonds kunnen ze samen koken, eten en tijd doorbrengen in de gezamenlijke woonkamer en keuken. 

Ook hebben alle bewoners een eigen appartement met woonkamer en keukenblok, slaapkamer, badkamer en toilet, waar ze tot rust kunnen komen en vrienden en familie kunnen ontvangen. Er is nu dus nog 1 appartement vrij voor een leuke huisgenoot. Het appartement is ongeveer 45 m2, en is nog naar eigen wens te stofferen en in te richten. 

Vanaf 4 juli zal het initiatief van start gaan, sluit jij je snel bij ons aan?

Voel jij je aangesproken, of ken jij iemand die hierin geïnteresseerd zou zijn? Kijk voor meer informatie op www.stichtingwoongewoon.nl

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Stichting Woongewoon via contact@stichtingwoongewoon.nl.

Nieuws 2

Kalender 2