VSO3-4B

VSO34B2

Hoi allemaal,

Wat een gekke tijd! Geen school, geen juf, meester of klasgenoot die je ziet.
In de afgelopen weken hebben we in VSO3-4B gelukkig wel wat momentjes gehad dat we leerlingen spraken. Dit deden we via de telefoon en ook via beeldbellen (MEET). Het was even uitvogelen hoe het allemaal werkte, maar al snel werden wij er steeds handiger in. Afgelopen maandag waren we met ongeveer 13 personen in een sessie. Fijn om te horen en te zien hoe het met iedereen gaat. Toen we  aan de leerlingen uit VSO3-4B vroegen wat zij doen om deze coronatijd door te komen gaven zij de volgende antwoorden:

  • Programmeren en gamen op mijn computer
  • Wegduiken in een lekker leesboek
  • Koken voor je ouders
  • Lekker wandelen met de hond
  • Blijven trainen in de buitenlucht
  • Ouders helpen in de tuin
  • Meehelpen met allerlei klusjes in huis

De groeten van alle kinderen en collega’s uit VSO3-4B

Nieuws 2

Kalender 2