VSO1A

VSO1A

De leerlingen van VSO1A zijn ook thuis fijn aan het werk! De activiteitenkaarten en de doos met sensorische materialen zijn hierbij een goede hulp en ondersteuning voor zowel ouders als leerlingen. We hebben voor activiteiten gekozen die ook thuis goed te doen zijn en waarbij er materialen gebruikt kunnen worden die iedereen wel in huis heeft. Ook sluiten de activiteiten mooi aan bij dingen die in huis gedaan worden, bijvoorbeeld koken, poetsen of voor jezelf zorgen. Daarbij is het fijn dat het weer nog steeds zo lekker is waardoor iedereen ook naar buiten kan om te wandelen, te fietsen of te lopen in het loophulpmiddel.

We hebben ook de door ons gezongen liedjes via Parro verstuurd. Dan kan er ook thuis meegezongen worden!

De linkjes van de filmpjes van Jeroen met de activiteiten van de Beweegkaarten sturen we ook door naar ouders.

Gelukkig krijgen we regelmatig foto’s van thuis die we mogen delen in Parro zodat we elkaar toch nog regelmatig zien en weten hoe het met elkaar gaat!

Nieuws 2

Kalender 2