SO4-5B

Foto Bregje thuisonderwijs 2

Het thuisonderwijs is voor ons als werkende ouders, waarvan 1 in de vitale sector, best een heel gepuzzel. Omdat Bregje medicatie slikt die haar afweer onderdrukt, valt zij in de risicogroep. Opa en oma passen normaal gesproken op als wij beiden werken. Maar omdat zij al wat ouder zijn, en zelf ook gezondheidsproblemen hebben, gaat dat nu niet. Bregje heeft een goede band met haar oma en ze missen elkaar nu best wel. Oma helpt Bregje nu elke ochtend een uur met haar schoolwerk via Skype. Ze heeft zelf jarenlang in het onderwijs gewerkt en vindt het fijn om iets om handen te hebben. Voor Bregje is het prettig dat niet mama continu de juf speelt, maar ook eens iemand anders. En zo is er ook wat meer tijd om aandacht te geven aan haar broertje van 4.

Joyce Obbens-Martens (moeder van Bregje)

Nieuws 2

Kalender 2