Een kleine glimlach


“Inge, ik zag jou thuis op mijn laptop”. Een leerling ziet mij op school en vertelt enthousiast dat ze de dag ervoor, tijdens het thuisonderwijs, mij zag voorlezen. Zo’n reactie geeft mij een glimlach en maakt de start van de dag positief, in deze rare tijd. Afgelopen weken heb ik u elke keer een brief gestuurd wanneer er vanuit de overheid een bericht kwam over de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus. Elke keer was dat geen positief nieuws.

Afgelopen weken heeft u, samen met ons, gezocht naar een nieuw evenwicht. Thuisonderwijs naast uw baan, leerkrachten die online lesgeven, filmpjes opnemen, ga zo maar door. Samen proberen we er het beste van te maken. We weten dat dit in sommige gezinnen echt nog lastig is, maar we zien ook dat het in vele gezinnen lukt. Er komen heel veel leuke en bijzondere verhalen bij de leerkrachten binnen via Parro. Het leek ons daarom een goed idee om deze nieuwsbrief in het teken te zetten van die positieve en bijzondere verhalen.

Ik hoop dat deze verhalen ook bij u een glimlach veroorzaken en dat het Coronavirus heel even niet in uw gedachten zit.

Inge Oelen
directeur-bestuurder

Nieuws 2

Kalender 2