Wilma

Wilma Pijnenburg

Na 40 jaar werken in het onderwijs heb ik de knoop doorgehakt en gekozen om met vervroegd pensioen te gaan. Dat was geen makkelijke keuze, want het lesgeven aan de leerlingen doe ik elke dag nog met veel plezier. Daarbij hecht ik veel waarde aan een goede sfeer en een open contact. Dan kunnen leerlingen zich ontwikkelen en durven zij hun mening te geven. Zelf heb ik veel geleerd in de periode dat ik werkte op Mytylschool Gabriël. Het belangrijkste daarin is wel het doorzettingsvermogen van alle leerlingen die ik heb meegemaakt: geef niet zomaar op als iets niet meteen lukt, maar zoek naar oplossingen of aanpassingen. De samenwerking met collega’s heeft ervoor gezorgd dat het VSO voor mij al 17 jaar een geweldige werkplek is. Enkele hoogtepunten wil ik graag noemen: de verhuizing naar het prachtige gebouw van Atlent, de leerlingen die na hard werken certificaten haalden voor hun VMBO-examen, de ontwikkelingen op het gebied van ICT (zoals de digiborden en Chromebooks) en de VSO-kampen in Diessen. Toch is het nu tijd om afscheid te nemen. Ik zal met veel plezier terugdenken aan leerlingen en collega’s en wens iedereen veel geluk.

Wilma Pijnenburg

Nieuws 2

Kalender 2