Joost

Joost van den Meijdenberg, Vakleerkracht sport en bewegen Gabriël

Tot ziens allemaal!

Na 20 jaar neem ik dit schooljaar afscheid van Mytylschool Gabriël. Als gymdocent heb ik altijd met veel plezier gewerkt met de kinderen op school. Ik heb geprobeerd het plezier in bewegen en sporten over te brengen, ze hierbij op hun eigen niveau te laten leren en ze als persoon in hun kracht te zetten. Ik heb altijd veel waardering van de kinderen en ouders teruggekregen, dat was en is heel fijn. Vanaf volgend schooljaar ga ik als adjunct-directeur werken op SBO Westerwel in Tilburg. Ook een school waarbij veel zaken niet vanzelf gaan voor de meeste kinderen. Mijn doel is om daar, hoewel in een andere rol, ook mijn steentje bij te dragen aan een positieve ontwikkeling. Iedereen bedankt voor de fijne contacten en wellicht tot ziens!

Joost van den Meijdenberg

Nieuws 2

Kalender 2