Lente!


Sinds een paar weken word ik in de ochtend gewekt door het gefluit van vogels. Het klinkt hard en vol energie, want in de boom voor mijn slaapkamer wordt een nestje gebouwd. Een heerlijk teken dat het lente is. De zorgvuldigheid waarmee het nest gebouwd wordt, is heel bijzonder om te zien. De fase van bouwen en samenwerken, maakt dat er straks een veilig nest is voor de jonkies om in te wonen totdat ze uitvliegen.

Het samenwerken en nadenken over wat goed is voor kinderen is iets wat wij, samen met u, ook elke dag doen. Wij willen namelijk ook dat onze jonkies (en pubers) opgroeien in een omgeving die ze uitdaagt maar ook een veilige basis biedt. We zijn daarom met twee trajecten bezig:

1. Verder uitbreiden van het aanbod binnen Atlent
Wij hebben u als ouders gevraagd wat u, uw gezin of uw zoon of dochter als waardevolle aanvulling binnen Atlent ziet. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over.

2. Aanpassen van het gebouw
De komende periode gaan we samen met een architect kijken hoe we de ruimtes binnen Atlent nog beter kunnen gebruiken voor leren, spelen en werken. In gesprekken met medewerkers en leerlingen zullen we alle ideeën verzamelen en samen met de architect omzetten tot mooie plannen. Die gaan we dan in en na de zomer van 2019 uitvoeren.

Zoals u kunt lezen, is het bij Mytylschool Gabriël dus ook lente! Een tijd voor het verder bouwen aan onze school om voor een uitdagend en veilig ‘nest’ te zorgen voor uw jonkies.

Inge Oelen
Directeur-bestuurder

Nieuws 2

Kalender 2