De Meierijloop

Meierijloop1

De Meierijloop is een initiatief van de Vughtse sportvereniging Prins Hendrik en de Lionsclub ‘s-Hertogenbosch. De opbrengst van De Meierijloop wordt ter beschikking gesteld aan het bevorderen van gehandicaptensport in de regio. Voor meer informatie ga naar www.meierijloop.nl.
Al meerdere jaren achtereen doen we met een schoolteam van Mytylschool Gabriël mee met de individuele scholierenloop. We hopen op veel aanmeldingen. En als je niet mee wil of kan doen, we hebben ook publiek nodig.

Wanneer: zondag 29 oktober 2017.
Hoe lang: 1 km vanaf de atletiekbaan van Vught (meer informatie op www.meierijloop.nl).
Hoe doe je mee: afhankelijk van je mogelijkheden: lopend, rennend, joggend, met de rolstoel, handbike, met je loophulpmiddel of met een race runner van school (ouders worden hier persoonlijk voor gebeld i.v.m. het beperkt aantal race runners).
Hoe laat: startsein van de scholierenloop 11:15 uur.
Verzamelen: je wordt met je ouders om 10.45 uur verwacht op de atletiekbaan aan de Sportlaan in Vught-Noord.
Wat doe je aan: sportkleren; je krijgt een T-shirt van school te leen.
Wie neem je mee: familie en vrienden, om je aan te moedigen of om je te begeleiden.
Voorbereiding: vraag aan je ouder(s)/verzorger(s) om samen met jou minimaal een keer per week (10 a 12 min) te gaan wandelen, joggen, rennen, rolstoel rijden etc. Mocht je nog tips willen of een opbouwschema, mail dan met je vraag naar g.streevelaar@tolbrug.nl. Eerste tip: bouw het op en begin rustig.
Wat krijg je: Je krijgt een startnummer en een loopchip op je schoen om je persoonlijke tijd te meten. En natuurlijk een medaille en veel applaus van al die mensen langs het parcours.
Wie kunnen er nog meer mee doen: broertjes en zusjes kunnen ook mee doen met de 1 km loop en de ouders later met de 5 en 10 km. Dan kan jij ze aanmoedigen.

Leerlingen en hun broertjes en zusjes kunnen zich opgeven via de mail: g.streevelaar@tolbrug.nl. Schrijf in de mail je naam en geboortedatum en hoe je mee doet: lopend, rennend, joggend, met de rolstoel, handbike, met je loophulpmiddel of met een race runner van school. Daarnaast eventueel de namen van broertjes en zusjes en hun geboortedatum.

Nieuws 2

Kalender 2