Hockeyclinic VSO

Hockeyclinic

Dinsdag 29 november is Sytze van der Aa van MHCD (hockeyclub Drunen) op school geweest om een hockeyclinic te geven aan de VSO-leerlingen. Een leuke, leerzame les waarin leerlingen konden oefenen met veldsticks! Normaal spelen wij in de zaal unihockey. De unihockeysticks hebben geen bolle kant. Een leerzame ervaring om nu ook een keer te oefenen met sticks met een bolle kant. Om het spelen hiermee makkelijker te maken is de “fantastick” ontwikkeld: zie www.fantastick-hockey.nl.
Wij hebben van deze organisatie een mooie tas met “fantasticks” gekregen om te gebruiken in de lessen.

Heb je interesse in hockey?
Ga eens een kijkje nemen bij het Let’s Go-hockey in Drunen op zaterdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur. Zie www.mhcd.nl of mail met secretariaat@mhcd.nl.
Je kunt ook terecht bij het LG-hockey in Den Bosch. Zie www.hcdenbosch.nl of bel met Sascha van Lith: 06-21555786.

Nieuws 2

Kalender 2