Ouder-kind spelmiddag 19 oktober


Op woensdag 19 oktober was het speeltijd! Samen met ouders kwamen leerlingen van diverse groepen naar school om te komen spelen. In samenwerking met Barry Emons werden 2 verschillende workshops aangeboden. De leerlingen van leerroute 1 werden in de sensorische ruimte uitgedaagd. Aan de hand van muziek, ballonnen en divers zintuiglijk spelmateriaal werden de ouders op ideeën gebracht om plezierig te spelen met hun kind. De leerlingen uit leerroute 3-4-5 werden vermaakt met een poppenspel om vervolgens zelf op spelontdekking te gaan. Voor ouders inzichtgevend om te zien hoeveel plezier hun kind beleefde aan bepaald spelmateriaal, maar bovenal een gezellige middag voor ouder en kind. Dat spelen plezier geeft voor jong en oud bewees deze middag maar al te goed. De foto’s spreken voor zich!

Ouder-kind spelmiddag 19102016Ouder-kind spelmiddag2 19102016

Nieuws 2

Kalender 2