Wij staken!

Wij staken1

Zoals u vast in de media hebt vernomen, hebben de verschillende vakbonden hun leden opgeroepen om op 30 en 31 januari te gaan staken. Wij hebben op school met elkaar gesproken over deze staking. Wij willen graag een signaal afgeven aan de politiek, omdat wij ons zorgen maken over de toekomst van het onderwijs. Er dreigt een groot tekort aan onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel. Daarnaast zien we dat de werkdruk toeneemt. Tegelijkertijd vinden wij dat we een prachtig beroep hebben wat momenteel wat onderbelicht raakt.
Wij willen deze keer het signaal op een andere manier afgeven. Wij staken alleen op vrijdag, 31 januari. Deze keer geldt het voor alle groepen en dus voor alle leerlingen. Deze dag gaan wij als team aan de slag met het thema ‘Van werkdruk naar werkgeluk’. We zien het als kans om enerzijds een signaal af te geven en gelijktijdig actief te werken aan het verbeteren van ons mooie beroep. Wij zullen die dag aandacht van de lokale pers proberen te krijgen voor de wijze waarop we invulling geven aan de staking.

Nieuws 2

Kalender 2