Wortelen in de winter

Wortelen

Een middag vol zintuiglijk belevenissen.
Stap in een warm bad voor al je zintuigen en kom wortelen! Theatergezelschap BLAUW GRAS organiseert op zondag 12 januari een zintuiglijk programma voor families in het Werkwarenhuis aan de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze middag zijn er interactieve activiteiten voor jong en oud, in een groene omgeving vol rust, warmte en speelsheid. Het is winter. Tijd om naar binnen te gaan. Om goed te kunnen wortelen laten we deze middag onze telefoons in Telefoonbedjes rusten. Zo kun je opladen en ongestoord op pad gaan. Ga op ontdekkingstocht in een minibos, maak je eigen kruidenthee en hoor van een boswachter het nut over het planten van bomen. Heerlijk naar binnen, tijd om tot jezelf te komen. Wortel je mee?

Waar: WerkWarenhuis, Tramkade 20-24 5211 VB ‘s-Hertogenbosch
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Entree: 7,50/12,50
Meer informatie en tickets: https://www.blauwgras-rachelzweije.nl/wortelen

Nieuws 2

Kalender 2