Workshopavond voor ouders

Ouderavond2

Op dinsdag 26 maart hebben we binnen Atlent voor de tweede keer een workshopavond georganiseerd voor ouders van de mytylschool, de peutergroepen van Tolbrug en groep Oranje van de Elzengaard. De avond was wederom druk bezocht. Een grote groep ouders heeft, alvorens naar de workshops te gaan, samen gegeten. Tijdens het eten was er de gelegenheid om verschillende informatie-stands te bekijken en bij te praten en ervaringen uit te wisselen. De ouderraad van de mytylschool had er samen met Atlent voor gezorgd dat er een breed aanbod aan verschillende workshops was waar ouders zich voor konden inschrijven. Workshops die o.a. werden gegeven waren erfrecht, seksualiteit, lopen en ik ben anders dan anders. Al met al was het een avond vol inspirerende, vernieuwende en soms emotionele workshops.

Nieuws 2

Kalender 2