Voorleeswedstrijd Speciaal Onderwijs Den Bosch

Voorleeswedstrijd logo

Op vrijdag 5 april 2019 vindt alweer de vijfde editie van de voorleeswedstrijd voor speciale scholen plaats. Leerlingen van Mytylschool Gabriël nemen het op tegen leerlingen van SBO Sprankel, HUB Rosmalen en de Rietlanden. Er wordt gestreden om de titel van voorleeskampioen 2019 van het speciaal onderwijs!
Ter voorbereiding zullen de deelnemende leerlingen een geschikt boek kiezen en heel hard gaan oefenen! Iedere school zal daarna klassenwedstrijden organiseren en de winnaars van deze klassenwedstrijden gaan deelnemen aan de schoolwedstrijd.
De schoolwedstrijd op Atlent zal plaatsvinden op donderdag 28 maart 2019. Als deze kanjers het tegen elkaar opgenomen hebben in de schoolfinale zullen er twee winnaars over blijven…
Deze twee winnaars hebben een verschillend leesniveau en zij mogen strijden tegen kinderen die hetzelfde leesniveau beheersen tijdens de grote finale op vrijdag 5 april van 09.30 uur tot 11.00 uur. (Wees welkom!)

We hopen natuurlijk allemaal dat onze kanjers van Atlent ‘Voorleeskampioen 2019’ van het speciaal onderwijs worden! We houden jullie op de hoogte!

Nieuws 2

Kalender 2