(Rolstoel)Hockeytoernooi 2019

Hockey 2019

Op dinsdag 29 januari is er in sporthal de Schutskamp zaalhockey gespeeld door 6 teams uit Tilburg, 4 teams uit Eindhoven en maar liefst 14 teams van Mytylschool Gabriël! Het was wederom een gezellige en enerverende dag. Acht studenten van de Fontys opleiding sportkunde hielpen als scheidsrechter of medecoach. Veel jonge leerlingen van het SO deden voor de eerste keer mee. Het was een geweldige belevenis met alles erop en eraan! Van frietjes eten in de kantine tot mooie spandoeken op de tribune. Van tranen van blijdschap tot tranen door het verliezen van een wedstrijd. Van heel veel supporters (opa’s, oma’s, ouders) tot superfanatiek en behulpzaam personeel. Al met al weer een dag om met een goed gevoel op terug te kijken. Den Bosch sleepte drie 1e prijzen binnen, Tilburg ook drie en Eindhoven ging er met 1 eerste prijs vandoor! Iedereen kreeg een mooie medaille!

We hebben allemaal vooral genoten van wat iedereen allemaal kan en laat zien op zo’n dag! Top!

Vaksectie Bewegen en Sport

Nieuws 2

Kalender 2