Kerstviering

Kerst 2018.2

Vrijdag voor de kerstvakantie hebben we een erg gezellige kerstviering gehad op school. De leerlingen werden vanuit de taxi’s ontvangen door de Kerstman, Jozef, Maria en de herder met zijn schapen. Vervolgens is er per leerroute een gevarieerd programma geweest. Leerroute 1 heeft bijvoorbeeld genoten van een voorstelling, leerroute 3/4/5 heeft klasoverstijgende activiteiten gedaan, zoals kerstgym, knutselen of een kerststukje maken. Bij de kleuters hebben ze nog hard geoefend voor het toneelstukje wat ze in de middag hebben opgevoerd voor de ouders.

Binnen alle leerroutes hebben de leerlingen (en hun ouders/verzorgers) gezorgd voor heerlijke hapjes voor bij de lunch. Tijdens de lunch hebben nog veel klassen een bezoek gehad van ons eigen kerstkoor. Na de lunch was er als klap op de vuurpijl nog een speciaal gastoptreden bij de theatertrap van The Voice Senior winnaar Jimi Bellmartin!
Verder zijn de rapporten nog uitgedeeld en heeft het VSO de dag gezamenlijk afgesloten met een gezellige bingo.

Al met al kunnen we met elkaar terugkijken op een geslaagde kerstviering!

Nieuws 2

Kalender 2