Trefbaltoernooi

Trefbaltoernooi

’s Ochtends om 08:45 uur verzamelde een groep van 22 atleten zich onderaan de welbekende trap van de school. Hier was de spanning al voelbaar en stonden de gezichtjes gespannen, iedereen wist dat vandaag de dag was waar al die weken voor getraind is in de gymzaal. Om 09:00 uur werd rustig de koers ingezet richting de bus. Eenmaal zittend in de bus bereidde éénieder zich op zijn eigen manier voor, om maximaal op scherp te staan voor het toernooi. De één trok een zak snoep open, de ander begon zijn eigen karaoke show en meer voorin waren er kinderen te vinden die met een tablet luisterden naar motiverende nummers door hun koptelefoon. De spanning was nog steeds voelbaar, maar het plezier en de motivatie hadden inmiddels wel degelijk de overhand.

Eenmaal aangekomen bleken Den Bosch team 1 en Den Bosch team 2 bij elkaar in de poule te zitten, wat voor een spannende derby binnen Mytylschool Gabriël zorgde. Hierbij trok uiteindelijk Den Bosch Team 1 aan het langste eind. Er werden vele wedstrijden gewonnen en het plezier spatte er aan alle kanten vanaf.

Team 1 bleek oppermachtig in hun poule en ging ongeslagen met de cup met de grote oren naar huis. Team 2 wist in dezelfde poule tot een knappe bronzen plak te komen. Team 3, dat uit kwam in een andere poule, was net een maatje te klein voor Mytylschool Tilburg en kwam tot een keurige 2e plaats.

Wij danken Mytylschool Tilburg voor de formidabele organisatie en natuurlijk onze eigen coaches van Mytylschool Gabriël, die te allen tijde achter onze teams stonden en deze dag zodoende in goede banen hebben geleid.

Tot slot een actiefoto van de derby tussen team 1 en 2, met op de achtergrond team 3, aan het knokken voor de overwinning.

Nieuws 2

Kalender 2