Mytylschool Gabriel
Activiteiten worden geladen
Zoeken

Activiteitenweergavenavigatie

Toekomstige activiteiten

februari 2019

Medezeggenschapsraad: personeels- en oudergeleding samen met directeur-bestuurder

25 februari | 18:15 - 19:00
Meer weten »
maart 2019

Carnaval: Oeteldonk leeft!

1 maart

Vandaag vieren we carnaval op school, met als thema ‘Oeteldonk leeft!’. Alle kinderen mogen verkleed op school komen. ‘s Middags om 13.15 uur starten we met de optocht. Natuurlijk zou het heel leuk zijn als er veel ouders kunnen komen kijken. Na afloop zijn alle ouders van harte welkom om deze middag binnen mee af te sluiten.

Meer weten »

Voorjaarsvakantie

4 maart - 8 maart
Meer weten »

Medezeggenschapsraad: personeelsgeleding

11 maart | 15:45 - 17:00
Meer weten »

Medezeggenschapsraad: personeelsgeleding samen met directeur-bestuurder

25 maart | 15:45 - 17:00
Meer weten »

Algemene ouderavond + workshops

26 maart | 18:00 - 21:00
Mytylschool Gabriël

Vorig jaar hebben we een druk bezochte en informatieve workshop avond gehad. Dit jaar wordt er opnieuw een informatieve en gezellige avond voor ouders georganiseerd. De avond wordt gehouden op dinsdag 26 maart a.s. Een avond met een broodje, soepje, een drankje en vooral veel leuke workshops. Naast de workshops is er tijdens het eten een zeer gevarieerde markt te bezoeken. Verschillende stands zijn aanwezig met informatie; MEE, CELLO, SWZ, Sport Experience, de Hoge Vliert, Mytylschool Gabriël met verschillende onderwijsleermiddelen, Sensocare etc. De workshops vinden plaats tussen 18:45 en 21:00 uur.

Meer weten »

Voorleeswedstrijd schoolfinale

28 maart
Mytylschool Gabriël

Ter voorbereiding op de grote voorleesfinale op vrijdag 5 april houden we op school eerst klassenwedstrijden. De winnaars van deze klassenwedstrijden nemen deel aan de schoolfinale.
Er zullen twee winnaars overblijven…  Deze twee winnaars (van verschillend leesniveau) mogen strijden tegen kinderen van hetzelfde leesniveau van andere deelnemende scholen tijdens de grote finale op vrijdag 5 april.

Meer weten »
april 2019

Voorleeswedstrijd grote finale

5 april | 09:30 - 11:00
Mytylschool Gabriël

Alweer de vijfde editie van de voorleeswedstrijd voor speciale scholen. Leerlingen van Mytylschool Gabriël nemen het op tegen leerlingen van SBO Sprankel, HUB Rosmalen en de Rietlanden. Er wordt gestreden om de titel van voorleeskampioen 2019 van het speciaal onderwijs!
De twee winnaars per school (van verschillend leesniveau) strijden tegen kinderen van hetzelfde leesniveau tijdens deze grote finale, van 09.30 uur tot 11.00 uur. Wees welkom!

Meer weten »

Medezeggenschapsraad: personeelsgeleding

8 april | 15:00 - 17:00
Meer weten »

Koningsspelen

12 april
Meer weten »
+ Exporteer Lijst van activiteiten

Nieuws 2

Kalender 2