Zwemschool Sneller Leren Zwemmen

logo sneller leren zwemmen

Wat leuk dat wij een plaatsje in deze nieuwsbrief hebben gekregen. Omdat we vanaf februari 2019 een aantal dagen per week in het zwembad van Atlent zijn, kunnen we op deze manier gelijk van de gelegenheid gebruik maken ons even voor te stellen. Sneller Leren Zwemmen is een gerenommeerde zwemschool met meerdere locaties in het land waar wij onze zwemcursussen verzorgen. En wij zijn heel blij dat we vanaf het komend jaar hier ook Atlent in ’s-Hertogenbosch aan toe kunnen voegen. Kinderen uit de omgeving komen vanaf februari bij ons hun zwemdiploma halen en wie weet ook uw zoon of dochter. Wij geven op onze andere locaties ook zwemles aan kinderen die speciaal onderwijs volgen. Wij kijken in ieder geval uit naar de samenwerking met Atlent. U kunt op www.snellerlerenzwemmen.nl meer informatie vinden over onze zwemschool. Ook krijgt u via uw zoon of dochter een folder mee. Wilt u meer weten over de zwemlesmogelijkheden? Neem dan gerust contact op, dan helpen wij u graag verder. Voor nu zeggen we…..Tot ziens!

Nieuws 2

Kalender 2