Ouderavond 26 maart

Ouderavond

Afgelopen schooljaar hebben we een succesvolle ouderavond gehad met verschillende workshops. Daarom willen we de ouderavond dit schooljaar op dezelfde manier organiseren, met nieuwe actuele en inspirerende onderwerpen. De ouderavond wordt dit schooljaar gehouden op dinsdag 26 maart 2019; reserveert u deze datum alvast in uw agenda!
Vanaf 18:00 uur is het mogelijk om gezamenlijk een broodje met soep te eten, waarna om 19:00 uur de 2 workshoprondes zullen starten. Er zal wederom geprobeerd worden om voor iedereen een passend en interessant aanbod te creëren. Mocht u zelf nog specifieke ideeën, wensen en/of behoeften hebben voor bepaalde workshops, dan kunt u deze mailen naar: a.vd.rijt@mytylschool-gabriel.nl.
De definitieve uitnodiging volgt in januari.
Anke van de Rijt

Nieuws 2

Kalender 2