Enquête Verstandelijke Beperking JBZ

logo-jeroenboschziekenhuis

Als een persoon met een verstandelijke beperking ziekenhuiszorg nodig heeft, dan is het belangrijk dat er in het ziekenhuis rekening wordt gehouden met de beperking. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil graag weten wat u daarbij belangrijk vindt. Ook zijn we benieuwd naar uw eventuele ervaringen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis als het gaat om de zorg voor uw naaste/cliënt. Wat gaat goed? Wat kan beter?

We vragen u daarom vriendelijk om onze online enquête in te vullen. Dit vraagt ongeveer tien minuten van uw tijd. Daarmee helpt u ons enorm om de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking verder te verbeteren. Deelname is anoniem.
U start de vragenlijst door op onderstaande link te klikken. Kunt u niet op de link klikken, typ deze dan over in de adresbalk van uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer):

https://surveys.enalyzer.com?pid=h3ppis2n

Heeft u nog vragen? Mail of bel mij dan gerust: n.jansen@jbz.nl, (073) 553 8446.
Bij voorbaat heel veel dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,
Niels Jansen
Marktonderzoeker Jeroen Bosch Ziekenhuis

Nieuws 2

Kalender 2