Rolstoelvaardigheidstraining

Rolstoelvaardigheid

Tijdens de training ‘Rolstoelvaardigheid en Sport’ leer je op een gezellige en laagdrempelige manier vaardigheden hoe om te gaan met een handbewogen rolstoel. Het tweede gedeelte van iedere bijeenkomst kan er kennis gemaakt worden met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Je leert andere mensen kennen die net als jij in een handbewogen rolstoel zitten. Ook gaan we in op je persoonlijke wensen en krijg je uitleg over de vele verschillende rolstoelmogelijkheden door een rolstoelleverancier.

De deelnemende sportaanbieders hebben een rolstoel beweegactiviteit in hun programma waar je, als je enthousiast bent geworden, in de toekomst aan mee kunt doen. Ook jouw partner, kind, ouder of andere betrokkene is van harte welkom om actief deel te nemen. Hij/zij kan zo het rolstoel rijden samen met jou ervaren.

De training ‘Rolstoelvaardigheid en Sport’ start op zaterdag 12 mei en is op 5 zaterdagen in mei en juni. Kun je niet alle zaterdagen aanwezig zijn, dan is dat geen probleem. Op bijgaande flyer staat alle informatie over deze training. Heb je interesse, meld je dan hier aan! Dit kan nog tot en met 6 mei 2018.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur:
Wie: Kinderen vanaf 8 jaar (en hun ouders) zijn welkom
Wanneer: zaterdag 12 mei, 19 mei, 26 mei, 9 juni en 16 juni 2018
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: Sporthal Revalidatiecentrum Tolbrug, Henri Dunantstraat 7, 5223 GZ ’s-Hertogenbosch

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Luc van Eerd, Consulent Uniek Sporten Regio Meierij Noordoost Brabant. Telefoon: 06 54 35 41 28.
E-mail: denbosch@unieksporten.nl. Website: www.unieksporten.nl.

Lieke Boerekamps
Bewegingsagoog / Psychomotorisch therapeut

Nieuws 2

Kalender 2