Bijeenkomst oud-leerlingen

Oud-leerlingen 4

In verband met het 5-jarig bestaan van Atlent werden op maandag 26 maart en dinsdag 3 april oud-leerlingen uitgenodigd. De eerste middag waren er 8 oud-leerlingen en op de tweede middag waren we met een groep van 11 oud-leerlingen van zowel het SO als het VSO.
Het is mooi om te zien en te horen hoe de leerlingen zich verder hebben ontwikkeld. Verhalen over hoe het is om in het regulier onderwijs je weg te vinden en nieuwe vrienden te maken. Tot in de detail uit kunnen leggen hoe glijrails worden gemaakt en waarvoor ze dienen. Oud-leerlingen die vertelden dat ze voorheen met de taxibus naar school kwamen en nu met het openbaar vervoer, of zelfs met de eigen auto, naar deze bijeenkomst kwamen. Al deze verhalen maakten dat het een indrukwekkende middag was. 
Het is prachtig om te horen hoe trots ze zijn op wat ze nu doen en bereikt hebben, al is dat niet altijd zonder slag of stoot gegaan. De oud-leerlingen konden ons nuttige tips geven over wat ze gemist en geleerd hebben in hun tijd op Atlent. En natuurlijk werden er herinneringen opgehaald aan de tijd dat ze hier op school zaten. Een interviewer, tekenaar en cameraman waren aanwezig om de verhalen van de oud-leerlingen vast te leggen. De beelden en verhalen worden gebruikt voor activiteiten die in het teken staan van het 5-jarig bestaan van Atlent. 
Inge, Marc en Miranda

Nieuws 2

Kalender 2