Onderzoek Kinderrevalidatie en EMB


Onderzoek naar kinderrevalidatie en EMB: laat uw stem horen en bepaal wat wetenschappers onderzoeken
Heeft u een kind met een lichamelijke of meervoudige handicap en heeft u dringende vragen? Wilt u weten welke therapie het beste werkt en wat u als ouder kunt doen? Wilt u bepalen waar Nederlandse wetenschappers onderzoek naar gaan doen? Laat dan nu uw stem horen! De BOSK geeft u de mogelijkheid om uw input te leveren.
Wordt uw kind behandeld in de kinderrevalidatie? Help dan mee met de Onderzoeksagenda Kinderrevalidatie. U kunt hier uw stem uitbrengen op de vragen die volgens u in de Top 10 moeten komen.
Heeft u een kind met ernstig meervoudige beperkingen (EMB)? Help dan mee met de Onderzoeksagenda EMB. U kunt hier vragen aanleveren waarop wij als ouders over een paar maanden kunnen stemmen.
Wilt u meer informatie over de onderzoeksagenda’s, kijk dan hier. U kunt tot 22 januari a.s. reageren op beide enquêtes/oproepen.
De Onderzoeksagenda’s worden ontwikkeld door BOSK en OuderInzicht, met inhoudelijke ondersteuning van het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht en het EMB Research Centre van de RUG en financiële ondersteuning van het Revalidatiefonds en het Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

Nieuws 2

Kalender 2