Niet Voor Watjes! Magazine

Magazine cover

Verhalen over durven en doen in het eerste Niet Voor Watjes! Magazine
‘Ik doe het gewoon’, dacht Pascal, vlak voordat hij met rolstoel en al met een kabelbaan naar beneden zeilde. Hij vertelt er over in nummer 1 van het Niet Voor Watjes! Magazine van Mytylschool Gabriel in Den Bosch, dat op 21 december is gepresenteerd tijdens de kerstborrel van de school.

Steeds een stapje verder
Pascal is een van de leerlingen, docenten en ouders die aan het woord komen over uitdagingen en hoe ze daar mee om gaan. Verhalen over lef, eigenwijsheid en ambitie. Daarmee getuigen ze van de aanpak van de school. ‘Niet pamperen’, ‘als je problemen tegenkomt leer je ook oplossingen bedenken’ en ‘steeds een stapje verder, het is tof als dat lukt’, zijn uitspraken die langs komen.
Bekijk het zelf in de online versie van het magazine.

Nieuws 2

Kalender 2