Pop-up restaurant

restaurant afsluiting2

Bij de kleuters werd het thema ‘Restaurant’ op een fantastische manier afgesloten met een pop-up restaurant voor alle ouders. De mama’s van Nikki en van Jasper V. hebben hierover een drie-sterren-recensie geschreven:

Wij, de ouder(s), moesten op de gang wachten tot het restaurant geopend werd. Bij de opening werden we hartelijk welkom geheten waarna we mee mochten de klas in. Daar was een prachtig pop-up restaurant gemaakt compleet met placemats, bestek en een menukaart! Wij werden naar onze tafel gebracht en hebben van de koks en gastheren/-vrouwen een fantastisch menu geserveerd gekregen. Compleet met jus d’orange, pizza, hot dog, fruitsalade en komkommer/tomaat salade. Het was heerlijk!! We hebben ervan genoten de kinderen zo bezig te zien met hun ‘eigen’ restaurant!
Celia Westdijk, mama van Nikki

Eindelijk was het dan zo ver; we mochten op bezoek komen in het restaurant! In de gang stonden alle papa’s en mama’s te wachten. Daar werden we opgehaald door een paar enthousiaste kinderen: het restaurant was geopend! De jassen wegleggen in een echte garderobe en daarna werd iedereen door een eigen ‘ober’ naar een tafel gewezen. De tafels zagen er erg mooi uit, een placemat, een bloemetje en een mooi kaarsje! Op de menukaart mochten we zelf kiezen wat we graag wilden eten en drinken en de obers liepen af en aan met glaasjes vers ingeschonken water en jus, pizza’s en hotdogs en salades. Wat hebben we lekker gegeten! Als afsluiting zongen de obers en de koks nog een lied over een kok die wel erg gekke gerechten maakte. Het was een ontzettende leuke (en lekkere) middag!
Jasper V. en Ineke, mama van Jasper

Nieuws 2

Kalender 2