Mytylschool Gabriel
Activiteiten worden geladen

« Alle activiteiten

  • Dit evenement is geweest.

Voetbaltoernooi

22 mei 2018 | 09:00 - 15:00

Wij werken op het gebied van Bewegen en Sport samen met verschillende mytylscholen uit onze regio. Met een aantal daarvan organiseren we elk jaar vier toernooien. Dat zijn de mytylscholen uit Tilburg, Eindhoven en Roosendaal. Ieder van ons organiseert een toernooi en daar hebben we de volgende afspraken over gemaakt voor schooljaar 2017-2018:
– Den Bosch: Hockey (Januari)
– Eindhoven: Slagbal (April)
– Tilburg: Trefbal (November)
– Roosendaal: Voetbal (Mei)

Iedere leerling mag aan een toernooi deelnemen. De toernooien zijn niet voor alle leerlingen geschikt. Leerlingen mogen zelf kiezen aan welke toernooien ze mee willen doen. Wij houden rekening met de mogelijkheden en wensen van de leerlingen. Bij twijfel zullen we met ouders contact opnemen. Er is altijd overleg met de leerkracht en assistent van de klas. Het is niet verplicht, maar wij denken dat het voor de meeste leerlingen een hele leuke en leerzame ervaring is om met zo’n toernooi mee te doen.
De toernooien vinden plaats onder schooltijd; er verandert niets aan het vervoer van en naar huis. Ook de eventuele verzorging wordt geregeld. Aan het begin van het schooljaar inventariseren we welke leerlingen naar welk toernooi willen. Zodra de data van de toernooien bekend zijn nemen we die op in de schoolkalender.

Gegevens

Datum:
22 mei 2018
Tijd:
09:00 - 15:00

Locatie

Mytylschool Roosendaal

Nieuws 2

Kalender 2